Блоки з газобетону — чудовий будівельний матеріал

No Comments

Пінобетон виготовляється з штучних каменів в автоклаві шляхом особливої переробки. Отриманий матеріал має хороші показники міцності і твердості. Широке поширення в будівництві газобетон отримав завдяки своїм високим технологічним і експлуатаційним характеристикам. Для успішного ремонту і будівництва необхідно грамотно вибрати відповідні якісні будматеріали. Наприклад гуртівня будівельних матеріалів у Львові має великий вибір будматеріалів вищої якості від провідних вітчизняних і світових виробників, які ви можете порівняти та підібрати саме той матеріал який вам потрібний .

Протягом довгого часу, який минув з початку використання пінобетонних блоків, вони завоювали визнання багатьох покупців завдяки високій якості і доступній вартості. У порівнянні з традиційними матеріалами для будівництва будинків газобетон має цілу низку теплоізоляційних переваг. В даний час на будівельних майданчиках зустріти газобетонні блоки можна все частіше і частіше. Технологія, за якою здійснюються ці блоки, дозволяє використовувати їх при зведенні практично будь-яких типів будівель та споруд.

Газобетон часто застосовується в будівництві завдяки своїй невисокій ціні. Замовники із середнім достатком цілком можуть собі дозволити будівництво житлового будинку з газобетонних блоків. На середню ціну газобетону впливає, як і на інші матеріали, вартість і доступність сировини. Звичайно, марка і репутація виробника також грають не останню роль в ціноутворенні. Споруда якісного, красивого, затишного і теплого будиночка стала доступною для пересічного споживача без надмірних грошових витрат.Переваги блоків з газобетону перед іншими матеріалами:

— екологічна чистота будівельного матеріалу і безпеку для жителів;

— невелика вага блоків і конструкції в цілому;

— вогнетривкість;

— хороші теплоізоляційні показники.

Матеріалом для виробництва газобетонних блоків служать вода, кремнеземиста тонкодисперсна в’язка складова і газообразователь. Після затвердіння отриманої суміші утворюється легкий і пористий будівельний матеріал.

Перевагою газобетону можна назвати також і простоту обробки. Для розпилу блоку підійде будь-який ріжучий інструмент.

Побудовані з газобетону стіни відповідають усім прийнятим будівельним стандартам, механічна опірність відповідає нормам, а теплоізоляції взагалі вище всяких похвал. Такі показники будівельного матеріалу дозволяють економити тепло в будівлі і приміщенні. Будинки зі стінами з пінобетону виходять дуже теплими, а витрати на опалення знижуються майже вполовину у порівнянні з традиційними.


Волога в будинках з газобетону поглинається і виділяється рівномірно, завдяки чому в приміщеннях весь час зберігається постійний рівень вологості. Використовуваний при виробництві газобетонних блоків матеріал робить їх стійкими до процесів гниття.

Високі показники термічного опору можна назвати «візитною карткою» даного будівельного матеріалу. Високі показники теплоізоляції, доступна ціна, відмінні експлуатаційні характеристики, легкість і доступність в обробці роблять газобетонні блоки одним з кращих матеріалів для будівництва житлових будинків і приміщень інших типів.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.